Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Knjigovodska dela osnovno, poglobljeno in druga usposabljanja

Tečaj vodenja poslovnih knjig – osnovni (100 ur) in poglobljeni (40 ur)

V obeh tečajih boste pridobili praktično, uporabno znanje, ki ga boste lahko takoj prenesli v svoje delovno okolje. Naučili se boste enostavnega in dvostavnega knjigovodstva ter spoznali aktualno zakonodajo s področja računovodstva. Tečaj vsebuje tudi praktične primere knjiženja na računalniku.


 Pričetek usposabljanja v jesenskem semestru: 21. 10. ob 16. uri


Najboljša priprava za nacionalno poklicno kvalifikacijo KNJIGOVODJA je udeležba v osnovnem usposabljanju za knjigovodska dela.

 

 

KNJIGOVODSTVO NA RAČUNALNIKU (20 ur)

Tečaj je namenjen vsem, ki že imate osnovno znanje s področja vodenja poslovnih knjig, se pa želite podrobneje spoznati še s knjigovodstvom na računalniku. Tečaj poteka v računalniški učilnici.

 

»V usposabljanju za knjigovodska dela je znala predavateljica kljub resni tematiki izobraževanja ustvariti sproščeno in pozitivno vzdušje. Zaradi obdelave praktičnih primerov in poudarkov na dejansko pomembnih stvareh lahko ocenim tečaj kot odlično izkušnjo. Ni bilo samo suhoparne teorije, ampak je bila tematika razložena na primerih. Glede na to, da imam iz tega področja že kar nekaj delovnih izkušenj, nisem pa imela teoretične podlage, mi je marsikatera zadeva sedaj bolj jasna in se lažje spopadam s problemi.«

 

NATAŠA, udeleženka usposabljanja za knjigovodska dela

 

 

HITRI PRSTI: TEČAJ SLEPEGA DESETPRSTNEGA TIPKANJA IN OBVLADOVANJA TIPKOVNICE NA RAČUNALNIKU (30 ur)

Z obvladovanjem tipkovnice in slepim desetprstnim tipkanjem boste pri delu na računalniku hitrejši in učinkovitejši. Vsekakor pa boste zaradi usvojenih spretnosti na trgu dela tudi bolj zaposljivi. Tečaj poteka v računalniški učilnici.

Nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) Knjigovodska dela Izobraževanje za podjetja