Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Aktualno Napoved dogodkov, novice in objave

TRI SESTRE, TRI VZGOJITELJICE

0 Komentarji
869
16-12-2019

Ne zgodi se prav pogosto, da bi imele tri sestre enak poklic. Še večja posebnost pa je, da smo vse naredile šolo v treh zaporednih letih, kljub temu, da je med najmlajšo in najstarejšo sestro velika starostna razlika (Katja - 34 let, Špela - 27 let, Lea - 20 let). 

»Dodatno izobrazbo vzgojiteljice predšolskih otrok smo pridobile na Ljudski univerzi Žalec - UPI. Najprej se je v poklicni tečaj vpisala Špela zaradi večje možnosti za zaposlitev in dopolnitve k univerzitetni izobrazbi. Leto kasneje sta se na šolo vpisali še drugi dve sestri. Katja se je vpisala na šolo iz istih razlogov kot Špela, Lea pa je izbrala srednješolski strokovni izobraževalni program. Slednja je izbrala to smer šolanja zaradi pridobitve poklicne mature in s tem možnost vpisa na fakulteto. Z izbiro šole in izbranega programa smo bile zelo zadovoljne in bi jo priporočile vsakomur, ki mu je delo z otroki pisan na kožo. Prav tako se brez večjih težav zmore študirati poleg dveh otrok in službe, saj so predavatelji na UPI Žalec izjemno prilagodljivi in dostopni. Vse lahko rečemo, da smo hvaležne in ponosne na pridobljeno izobrazbo in verjamemo, da bo pomembno vplivala na kvaliteto našega življenja.« sestre Jurak

Zaobljube

Zakaj pa prav na UPI?

  • Z vsakim udeležencem posebej izdelamo osebni izobraževalni načrt, v njem pa opredelimo obveznosti in načine za najboljše doseganje zastavljenih ciljev.
  • Omogočamo hitrejše napredovanje in priznavanje predhodno pridobljenih znanj.
  • Ponujamo ugodne plačilne pogoje in popuste, več izpitnih rokov ter gradiva, katerih cena je vključena v šolnino.

>>NIŽJA ŠOLNINA OB PREDČASNEM VPISU<<

Želite izvedeti še več? Nadaljuj z branjem...

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 16 december 2019 14:35
srednješolski programi

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..