Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Aktualno Napoved dogodkov, novice in objave

Digitalna pripovedovalnica zgodb o vseživljenjskem učenju

0 Komentarji
660
25-08-2023

DIGITALNA PRIPOVEDOVALNICA ZGODB O VSEŽIVLJENJSKEM UČENJU

Med 15. majem in 18. junijem smo kot območni koordinator in izvajalec prireditev sodelovali na že 27. Tednih vseživljenjskega učenja (TVU). Z njimi opozarjamo na vseprisotnost in pomembnost učenja - v vseh življenjskih obdobjih za vse vloge, ki jih prevzemamo v svojem življunju bodisi kot posamezniki bodisi kot udeleženci na trgu dela ali člani različnih skupnosti. 

V okviru TVU smo med drugim posneli 2 izobraževalni digitalni zgodbi. Vabimo vas, da si ju ogledate. 

V prvem videu svojo zgodbo predstavi udeleženka v srednješolskem programu in pove o motivih za vključitev, o tem, kako to, da je navkljub službi in trem otrokom vedno našla čas za učenje ter kaj ji pravzaprav pomeni uspešno zaključeno izobraževanje.  

Drugi video je posnel eden naših predavateljev računalništva. Z njim nas vse želi spomniti na to, da je digitalno znanje danes, ko se vse okoli nas postopoma digitalizira, vse bolj nujno za to, da lahko v družbi dobro funkcioniramo kot posamezniki in kot državljani. 

Želimo vam prijeten ogled!

0.0
Zadnja posodobitev: petek 25 avgust 2023 13:10
Sorodne Novice: Srčne ustvarjalke na poti do uspešne zgodbe Maje Štamol Droljc Digitalna predstavitev NPK mladinski delavec/delavka BREZPLAČNA POMOČ PRI UČENJU IN UPORABI RAČUNALNIKA ZA OTROKE IN STARŠE
brezplačni dogodki TVU 2023

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..