Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Aktualno Napoved dogodkov, novice in objave

Srčne ustvarjalke na poti do uspešne zgodbe Maje Štamol Droljc

0 Komentarji
1230
19-10-2020

Modna revija "Srčne ustvarjalke na poti do uspešne zgodbe Maje Štamol Droljc"

Oglejte si posnetek modne revije "Srčne ustvarjalke na poti do uspešne zgodbe Maje Štamol Droljc", ki so jo s skupnimi močmi pripravili in izvedli Večgeneracijski center Planet generacij UPI in prijatelji.

Revija je že četrti dogodek po vrsti v okviru letnih dogodkov projekta Večgeneracijski center Planet generacij UPI. Prvo leto smo medse povabili Miha Kramlija, ki je predaval o digitalni zasvojenosti otrok in mladostnikov, naslednje leto je naša srca razveseljeval glasbenik Uroš Perić, lani pa smo se s Stašem Žnidarjem učili o naših možganih in skupaj ugotavljali, kaj vse le-ti zmorejo.

Modna revija, ki je pred nami, je bila doživetje tako in drugače. Posebno doživetje je bila za ustvarjalce, za vse šivilje amaterke, ki so prvič javno predstavljale svoja oblačila, tudi naši manekenke in manekeni so se znašli v čisto novih vlogah. Modna revija pa je bila drugačna tudi v izvedbi. Zaradi razmer smo modno revijo izvedli brez obiskovalcev in jo posneli.

Sporočilo modne revije je, da iz majhnih srčnih zgodb lahko zrastejo velike zgodbe, če jih vseskozi zalivamo z ljubeznijo ter jim redno privoščimo veliko druženja, sodelovanja in medgeneracijskega povezovanja, ki ne pozna ne krajevnih ne občinskih meja. Ena takih zgodb je zgodba Maje Štamol Droljc. Maja je navdih modne revije, je vzornica, mentorica, kreatorka in šivilja. S svojo ekskluzivno modno kreacijo se je predstavila na koncu modne revije.

Uživajte v ogledu!

0.0
Zadnja posodobitev: torek 15 december 2020 12:00
Maja Štamol Droljc modna revija VGC Planet generacij UPI

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..