Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Aktualno Napoved dogodkov, novice in objave

INOVATIVNO, SODOBNO IN KOMBINIRANO

0 Komentarji
862
16-12-2019

Kombinirano učenje je trend, ki v izobraževanju dobiva prav posebno mesto. In prilagaja se predvsem vam, dragi udeleženci. Kako? Tovrsten pristop namreč omogoča udeležencev različnih izobraževalnih programov, da si organizirajo svoj čas glede na ostale domače in službene obveznosti. Da vam svobodo, da izbirate, kako, zakaj in kdaj se boste učili. Poleg tega vam nudi tudi možnost, da izvajate učne aktivnosti v udobju lastnega doma in ste hkrati vseeno povezani z učno skupino.

To pomeni, da je izobraževanje zdaj dostopno širši in bolj raznoliki publiki, kot je bilo mogoče kadarkoli prej v naši zgodovini. Za več kombiniranega si prizadevamo tudi mi. 

V oktobru smo ob zaključku mednarodnega projekta prestavili rezultate projekta, priročnik o kombiniranem učenju in platformo, ki sta namenjena vsem vam, dragi naši predavatelji. Vendar le, če si želite v svoje izobraževalne programe ali učne ure prinesti nekaj svežega, udeležencem na kožo pisanega. 

Blended learning 2

Ker se zavedamo, da predavatelji kljub poplavi informacij vseeno potrebujejo pomoč pri izvedbi kombiniranih učnih vsebin, jim na UPI Žalec vsak tretji četrtek v mesecu nudimo podporo pri snovanju kombiniranih učnih vsebin.

Prelistajte Priročnik o kombiniranem učenju.

UPI Žalec pa ni del zgolj enega mednarodnega projekta. Z 49 projektnimi partnerji iz 19 držav v 10 projektih razvijamo nove ideje. Vas zanima več o našem mednarodnem sodelovanju. Nadaljujte z branjem.

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 16 december 2019 14:34
kombinirano učenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..