Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Aktualno Napoved dogodkov, novice in objave

Brezplačna delavnica Spoznajmo se s kodiranjem

0 Komentarji
1083
3-10-2019

Na kaj pomislite, ko slišite besedo kodiranje? Če ste na tem področju začetnik, se v vaše misli takrat zagotovo prikradejo besede, kot so NEKAJ TEŽKEGA, NEZNANEGA, NE ZAME... 

Pridružite se nam na delavnici Spoznajmo se s kodiranjem in ugotovite, ali to drži. Prve korake v kodiranju bomo skupaj z učiteljico računalništva delali na Portalu Pišek in se računalniškega mišljenja učili na zabaven način.

Delavnica Spoznajmo se s kodiranjem bo potekala v torek, 8. oktobra, od 16. do 17. ure. Dobimo se v računalniški učilnici na UPI Žalec.

Delavnica je namenjena vsem začetnikom na področju kodiranja in programiranja, tako osnovnošolcem in srednješolcem kot tudi odraslim in starejšim. 

Delavnico organiziramo v okviru Evropskega tedna kodiranja, ki poteka od 6. do 20. oktobra 2019. Evropski teden programiranja je množično gibanje, ki slavi ustvarjalnost, reševanje težav in sodelovanje prek programiranja in drugih tehnoloških dejavnosti. Njegov namen je povečati prepoznavnost programiranja ter mladim, odraslim in starejšim pokazati, kako uresničiti zamisli s programiranjem, pojasniti ta znanja in spretnosti ter združiti motivirane ljudi v učenju.

0.0
Zadnja posodobitev: četrtek 03 oktober 2019 21:29
Sorodne Novice: BREZPLAČNA POMOČ PRI UČENJU IN UPORABI RAČUNALNIKA ZA OTROKE IN STARŠE
evropski teden kodiranja kodiranje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..